Diplomutdelning, middag och avtackning

De båda ungdomsgrupperna som varit igång sedan i höstas har nu haft en värdig och kul avslutning på sin My Attitude-tid.

Tjejgruppen valde att vara i Alebyggens lokal “31.an” i Nödinge och bjöd in alla tjejer från den gamla Attitudegruppen på middag. Rätten som serverades var en smakrik pasta med gorgonzola och oxfilé.
Under middagen blev det mycket samtal mellan tjejerna om My Attitude-upplägget och erfarenheter delades mellan varandra. Riktig fint var också att de äldre tjejerna bjöd de yngre på tips och råd inför framtiden. Väldigt värdefullt.

Efter middagen fick tjejerna sina välförtjänta diplom och kort berätta om vad som varit roligast under My Attitude-terminen.

Vår killgrupp valde att ha sin avslutning i Nödinge SK:s klubblokal på Vimmervi och även här tillagades en välsmakande pastarätt. Den tillsammans med läsken avnjöts ihop med samtal och avstämning om Attitude-terminen. Efteråt fick grabbarna sina välförtjänta My Attitude-diplom samt posera inför fotografen.

My Attitude, Nödinge SK och Ahlafors IF vill tacka alla killar och tjejer samt ledarna Lina Nashabat, Malin Milli och Shkar Nawzad för fantastiskt fina insatser under terminen – ni är så grymma allihop!

Inom kort öppnar vi upp för att ta emot ansökningar till vårens My Attitude-grupper och även dessa grupper kommer att vara i Nödinge. Anmälningarna skall vara inne redan i mitten av mars så håll utkik här på hemsidan eller på våra sociala medier-kanaler för mer info.