1 september 2023

Nya ungdomsgrupper i Nödinge, september -23

Just nu planerar vi för fullt för att återigen dra igång två nya My Attitude-grupper i Nödinge, en  tjejgrupp och en killgrupp – väldigt kul!

Uppstart: Ca vecka 39, 2023
Avslut: Vid jullovet
Vad: En tjejgrupp och killgrupp med ca 12 personer i varje grupp
Din ansökan: Skickas in senast den 22 september
Kostnad: 0:-

My Attitudes ungdomsgrupper vänder sig till dig som är ungdom, ca 13-14 år och som vill träffa andra ungdomar, göra kul saker och prata om viktiga saker som händer i ditt liv.
Under terminen träffas vi ca 10 – 15 gånger och till varje träff försöker vi sätta ett tema som ni ungdomar tycker passar – det kan exempelvis vara hur läget är i skolan, hur du tänker kring framtiden eller hur tusan söker man sommarjobb?
Vi tar också upp aktuella händelser och utmaningar i vardagen, därefter försöker vi hitta lösningar.

Under terminen kan vi också ha aktiviteter som matlagning, restaurangbesök, läxläsning (om det behövs), träffa tidigare My Attitude-ungdomar eller vad det nu kan vara. Med ett gäng körde vi en övernattning, det kanske ni också vill göra?

Det är kanske inte helt lätt att förstå vad My Attitude är, men strunt i det – vi lovar att det är väldigt trevligt och lätt värt tiden!

Så.
Låter detta intressant och du på något sätt hör hemma i Nödinge (bor här, går skolan här, har kompisar här eller vad det nu kan vara) – då skall du söka till My Attitude!

Det vi förväntar oss av dig i My Attitude är att du försöker agera som en god förebild för andra i din omgivningen, delar med dig av kunskaper som du får ta del av under träffarna och är beredd att kanske hjälpa till att planera och anordna någon bra aktivitet för andra i Nödinge.

Vi ser fram att höra ifrån dig!

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra ungdomsledare:
– Malin Milli, 0708-298906
– Shkar Nawzad, 0735-620590 eller shkar.nawzad@myattitude.se

Formulär

Anmäl dig här nedan: