Första samordnarutbildningen genomförd

Sakta men säkert tar vi i My Attitude ytterligare steg mot vår målsättning – att driva ungdomsgrupper på fler orter och därmed stärka fler ungdomar i vårt avlånga land!
En viktig pusselbit i etableringen av My Attitude på en ny ort är att hitta en lokal idrottsförening att samarbeta med samt att denna förening identifierar två trygga och kompetenta vuxna som brinner för just sin ort och sina ungdomar och som vill axla ansvaret för arbetet med ungdomarna – ungdomssamordnare kallar vi dem.

För några dagar sedan arrangerade vi vår allra första ungdomssamordnarutbildning för att just ge två trygga och kompetenta vuxna lite mer kunskap om hur vi jobbar med våra ungdomar inom My Attitude samt hur vi samverkar med exempelvis skolan, fältassistenter, ungdomscoacher och det lokala föreningslivet.

Robin Björkestam och Amanda Thors är blivande ungdomssamordnare för My Attitude i Surte/Bohus och är de första som gått utbildningen.
Utbildningen är skapad av Shkar Nawzad och Malin Milli som också är de som håller i den. Shkar och Malin har varit med på hela My Attitude-resan sen 2019 när My Attitude drog igång den första ungdomsgruppen.

Vi är jäkligt stolta som har kommit så här långt att vi får chansen att sprida My Attitude vidare och, inte minst, att vi fått in ytterligare två grymma ungdomssamordnare i My Attitude-familjen – välkomna Amanda och Robin!