Igång efter sommaren

I söndags hade vi en uppstartskonferens på Dreampadel Stora Viken, Nödinge där vi mer detaljerat satte planerna för hösten.

Inom kort rullar Malin Milli och Shkar Nawzad på allvar igång rekryteringsarbetet för att fylla alla platser till de två kommande ungdomsgrupperna i Nödinge – håll utkik efter mer info om du eller någon ungdom du känner vill/bör bara med.

Ett annat spännande arbete som vi också drar igång nu är att ta fram en ungdomssamordnarutbildning inom My Attitude. Detta med sikte på att vi vill starta ungdomsgrupper på fler orter i landet. Under hösten återkommer vi med mer info men vill du redan nu veta mer kan du kontakta Shkar som är ungdomsansvarig på My Attitude.

Alla våra kontaktuppgifter hittar du här: http://www.myattitude.se/kontakt/

Nästa vecka åker Shkar och projektledare Claes Berglund på ett intressant besök hos Länsförsäkringar Älvsborg i Vänersborg. Länsförsäkringar och My Attitude samarbetar kring det gemensamma målet att fler barn än idag ska bli behöriga till gymnasiet och nu fortsätter vi den resan.
Länsförsäkringar Älvsborg är i lanseringsfasen av deras största hållbarhetssatsning någonsin, där My Attitude ingår. Väldigt spännande och väldigt värdefullt för oss och våra ungdomar!

Konferensen på Dreampadel Stora Viken