Nya ungdomsgrupper på gång i Nödinge

Just nu planerar våra gruppledare i Nödinge, Khaled och Ajna, tillsammans med ungdomssamordnarna en uppstart av nya ungdomsgrupper i Nödinge.

Vet du någon ungdom i årskurs 8 (ungefär) som du tror skulle uppskatta att komma med i My Attitude gemenskapen? I så fall ber vi dig om hjälp att tipsa om att det nu är dags att söka!

Uppstart: Ca vecka 39, 2023
Avslut: Vid jullovet
Vad: En tjejgrupp och killgrupp med ca 12 personer i varje grupp
Din ansökan: Skickas in senast den 22 september – klicka på länken nedan för att komma till ansökan
Kostnad: 0:-

My Attitudes ungdomsgrupper vänder sig till dig som är ungdom, ca 13-14 år och som vill träffa andra ungdomar, göra kul saker och prata om viktiga saker som händer i ditt liv.
Under terminen träffas vi ca 10 – 15 gånger och till varje träff försöker vi sätta ett tema som ni ungdomar tycker passar – det kan exempelvis vara hur läget är i skolan, hur du tänker kring framtiden eller hur tusan söker man sommarjobb?
Vi tar också upp aktuella händelser och utmaningar i vardagen, därefter försöker vi hitta lösningar.

Under terminen kan vi också ha aktiviteter som matlagning, restaurangbesök, läxläsning (om det behövs), träffa tidigare My Attitude-ungdomar eller vad det nu kan vara. Med ett gäng körde vi en övernattning, det kanske ni också vill göra?

Det är kanske inte helt lätt att förstå vad My Attitude är, men strunt i det – vi lovar att det är väldigt trevligt och lätt värt tiden!

Så.
Låter detta intressant och du på något sätt hör hemma i Nödinge (bor här, går skolan här, har kompisar här eller vad det nu kan vara) – då skall du söka till My Attitude!

Det vi förväntar oss av dig i My Attitude är att du försöker agera som en god förebild för andra i din omgivningen, delar med dig av kunskaper som du får ta del av under träffarna och är beredd att kanske hjälpa till att planera och anordna någon bra aktivitet för andra i Nödinge.

Vi ser fram att höra ifrån dig!

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra ungdomssamordnare:
– Malin Milli, 0708-298906
– Shkar Nawzad, 0735-620590 eller shkar.nawzad@myattitude.se

Klicka på denna länk för att komma till anmälningssidan