Strategikonferens med högt i tak

My Attitudes septemberkonferens är nu genomförd.
Agendan var rejäl och tempot högt för att hinna med allt och inte minst ville vi passa på att dra nytta av all kompetens som äntligen var samlad runt ett och samma bord. Mycket bra!

När dagen summerades kunde vi konstatera att vi gör en väldans bra saker – inte minst för ett stort gäng ungdomar i Nödinge.
Men. Vi behöver fokusera mer tid och kraft på att processa fram en berättelse på vad vi faktiskt gör, hur vi gör det, varför vi gör det samt vad resultatet blir av det vi gör. I kombo med en tydligare årsplan och mätbara målsättningar.

Ett annat viktigt arbete, förutom att driva ungdomsgrupper i Nödinge, är att fortsätta arbetet med att utveckla den modell vi kallar “My Attitude-modellen” och som vi gör i samarbete med Västra Götalandsregionen och Ale Kommun.

På plats på strategidagen var:
Emma Kronberg, Ale Kommun
Johanna Torén, Ale Kommun
Shkar Nawzad, My Attitude
Malin Milli, My Attitude
Claes Berglund, My Attitude
Magnus Lycklund, Nödinge SK
Ellinor Berglund, Ahlafors IF
Sofia Blomgren, RF-SISU

Ahlafors IF och Nödinge SK, ägarna till My Attitude, vill tacka deltagarna för all tid, engagemang och kärlek ni lägger på detta. Ni är guld värda!

Tack också till Café Torpet, Skepplanda för bra värdskap och inte minst, ett stort, stort tack till processledare Sofia Blomgren på RF-SISU för fantastisk bra styrning av dagen!!

/My Attitude

Magnus Lycklund, Nödinge SK
Shkar Nawzad, Ungdomssamordnare My Attitude
Sofia Blomgren, RF-SISU