TSI

Idag var vi inbjudna till ett TSI-möte i Ale Kommun för att berätta om My Attitude. Väldigt inspirerande!

TSI – Tidigt Samordnade Insatser är ett initiativ/en plattform inom Ale Kommun för samverkan av förvaltningsgemensamma frågor, organiserad efter barn och ungas behov.

Även om My Attitude inte är ett kommunalt, utan ett föreningsdrivet initiativ så är målsättningen densamma hos oss som hos TSI-gänget – stötta barn och ungdomar.
Att sitta vid samma bord och utbyta erfarenheter mellan varandra var väldigt värdefullt.

Vår ungdomsamordnare Malin Milli berättade för gruppen om hur ungdomsgrupperna i My Attitude fungerar, vilka aktiviteter som görs och inte minst vilka samtalsämnen det kan bli på träffarna – skolan, utseende, press/stress och helger är några av de vanligen återkommande.

Efter det presenterade vår projektledare, Claes Berglund, organisationen runt My Attitude och om det långsiktiga målet/önskan vi har att föra ut My Attitude till fler delar av kommunen, regionen eller varför inte hela landet!?

Mötet var mycket inspirerande och lärorikt då alla runt bordet bidrog med sina tankar och erfarenheter kring arbetet med barn och ungdomar. Helt klart en fantastisk kompetenskälla att ösa ur i vårt arbete med att utveckla My Attitude!

Tack TSI Ale för att vi fick vara med idag!

————————————————————————————————————-
Vill du prenumera på My Attitudes nyhetsbrev, signa upp dig här:
Klicka här för att registrera dig för nyhetsbrevet