Nya partners till My Attitude

Vi har glädjen att presentera tre nya och starka samarbetspartners till My Attitude: Alekuriren, Peach och Dreampadel!
Alla dessa tre är företag som på olika sätt verkar i, och mycket positivt bidrar till Ales utveckling. 

My Attitude är väldigt glada och tacksamma över att få knyta er närmare oss och ser fram emot kreativa och utvecklande samarbeten!


Alekuriren är alebornas lokaltidning nummer 1. Varje vecka finns artiklar och reportage att läsa om aktuella händelser på lokalnivå. Även fina möjligheter för företag och organisationer att annonsera om produkter och kommande evenemang. Alekuriren värnar stort om orterna i Ale kommun och samarbetar därför med My Attitude.

Peach är en kreativ byrå som skapar branding, design, film och digitala produkter. Och mycket, mycket mer. Peach stöttar också My Attitude kring kommunikation, inte minst de digitala lösningarna men även framtagandet av den grafiska manualen.

Dreampadel i Ale är en helt nyöppnad, och kommunens första fullt utrustade padelhall, med sju padelbanor, reception, shop, möteslokaler, padelklubb samt med välkomnande loungeytor och omklädningsrum. Dreampadel är en mötesplats för den som gillar att spela padel, bara titta förbi och njuta av stämningen eller för företag som söker möteslokaler i kreativ miljö. Förutom detta är socialt ansvar viktigt för Dreampadel som vill vara en aktiv och delaktig aktör i de kommuner de är verksamma i. Därför samarbetar Dreampadel med My Attitude.

 

Mer om våra partners:
Klicka här för att läsa om alla våra partners